Ποιο είναι το κόστος ενός κλειδαρά;

Οι υπηρεσίες κλειδαρά καθίστανται επείγουσες όταν:

Είστε κλειδωμένοι έξω από το σπίτι ή το αυτοκίνητό σας
Οι κλειδαριές σας έχουν φθαρεί και πρέπει να αντικατασταθούν
Μετακομίζετε σε νέο σπίτι και πρέπει να αντικαταστήσετε τις κλειδαριές για λόγους ασφαλείας
Έχοντας μια ιδέα για το κόστος κλειδαρά εκ των προτέρων, θα σας γλιτώσει από υπερβολική χρέωση ή αδικαιολόγητο πλεονέκτημα όταν θα βρεθείτε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό υπό το πρίσμα των αυξανόμενων απατών κλειδαράδων που διαπράττονται από ψεύτικους κλειδαράδες που ενδέχεται να μην έχουν επαγγελματική κατάρτιση ή άδεια. Διαφημίζονται τοπικά αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου τοπικά. κλειδαρας κολωνακι Έχει βρεθεί ότι χρησιμοποιούν εκφοβιστικές τακτικές και χρεώνουν υπερβολικά τους ανθρώπους που πιάνονται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως όταν είναι κλειδωμένοι έξω από τα σπίτια, τα γραφεία ή τα αυτοκίνητά τους. Όταν καλείτε έναν κλειδαρά, φροντίστε να γνωρίζετε το όνομα της εταιρείας και όχι ένα τυπικό όπως “υπηρεσίες κλειδαρά”.

Πώς χρεώνουν οι κλειδαράδες;

Το κόστος ενός κλειδαρά εξαρτάται από τους ακόλουθους παράγοντες:

1. Τύπος υπηρεσίας – Είτε θέλετε να εγκαταστήσετε νέες κλειδαριές στο σπίτι σας είτε θέλετε απεγνωσμένα να μπείτε όταν κλειδώνεστε έξω από το σπίτι ή το αυτοκίνητό σας, πρέπει να έχετε κατά νου ότι αυτές οι υπηρεσίες απαιτούν μια συγκεκριμένη ικανότητα από την πλευρά ενός κλειδαρά . Ορισμένοι κλειδαράδες διαθέτουν ειδική άδεια εγκατάστασης συγκεκριμένων ειδών κλειδαριών και συστημάτων ασφαλείας. Μερικές από τις κοινές υπηρεσίες που παρέχονται από κλειδαράδες είναι:

Αντιγραφή κλειδιών
Άνοιγμα κλειδωμένης πόρτας σπιτιού/γραφείου
Άνοιγμα κλειδωμένης πόρτας του αυτοκινήτου
Αντικατάσταση κλειδαριών διαφορετικών τύπων
Άνοιγμα κλειδαριάς που έχει σπάσει ή δυσλειτουργεί
Εγκατάσταση συστημάτων επιτήρησης
Ένας κλειδαράς θα σας χρεώσει ανάλογα με τον τύπο της υπηρεσίας και τον επείγοντα χαρακτήρα της κατάστασης. Ορισμένες εργασίες μπορεί να χρειάζονται περισσότερη εργασία, δεξιότητες ή χρόνο από την πλευρά του, ενώ άλλες μπορεί να χρειάζονται λιγότερους, επομένως θα χρεώσει ανάλογα.

2. Τύπος κλειδαριάς – Το κόστος ενός κλειδαρά εξαρτάται επίσης από τον τύπο και την πολυπλοκότητα της κλειδαριάς που πρόκειται να επισκευαστεί. Όσο πιο δύσκολο είναι να λειτουργήσει μια κλειδαριά, τόσο υψηλότερο είναι το κόστος ενός κλειδαρά. Για παράδειγμα, οι κλειδαριές με βαρέλι είναι πολύ δύσκολο να ανοίξουν. Ομοίως, οι ηλεκτρονικές κλειδαριές είναι επίσης μια πρόκληση στο άνοιγμα καθώς χρειάζονται κωδικό ή δακτυλικό αποτύπωμα για να ανοίξουν.

3. Διαθεσιμότητα – Το κόστος ενός κλειδαρά εξαρτάται επίσης από το εάν είναι διαθέσιμος ή όχι τη στιγμή που πραγματοποιείτε μια κλήση. Ορισμένες εταιρείες κλειδαρά έχουν τεχνικούς όλο το εικοσιτετράωρο όλο το χρόνο, καθώς και ένα κινητό συνεργείο έκτακτης ανάγκης για να απευθυνθούν σε άτομα που έχουν πιαστεί σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Γενικό κόστος κλειδαρά στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ας ρίξουμε μια ματιά στο κόστος κλειδαρά στην κομητεία Maricopa στις Ηνωμένες Πολιτείες –

Η εργασία για επισκευές κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες κοστίζει περίπου 95 $
Η εργασία για επισκευές μετά το ωράριο κοστίζει περίπου 117 $
Η εργασία για επισκευές κατά τη διάρκεια των εργασιών σέρβις το Σαββατοκύριακο κοστίζει επίσης περίπου 117 $
Η εργασία για επισκευές για εργασίες υπηρεσίας διακοπών κοστίζει περίπου 138 $
Οι χρεώσεις για οποιαδήποτε πρόσθετη υπηρεσία εκτός του πεδίου εργασίας είναι 95 $
Η επίγνωση του κόστους κλειδαρά στην περιοχή σας σας προστατεύει από το να πέσετε θύματα αθέμιτων πρακτικών δόλιων κλειδαράδων. Επίσης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο κλειδαράς που καλείτε φέρει άδεια από το κράτος πριν του αναθέσετε την εργασία